Bedankt juf - Bedankt meester

Een bedankje voor dit leuke schooljaar

Wij, 3 vrouwelijke lokale handelaren, hebben speciaal voor jou een gepersonaliseerde afscheidscadeautje samengesteld bedoeld voor alle juffen en meesters.
Een persoonlijk geschenk doet altijd deugd, groot of klein!
Roze 3D Harten

Wie zijn wij?
#winkelierde

189819871_245498177369001_79172866531245

Riena
-
Hemels Zoet

  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon

Mis je de volle smaken en geuren van het gebak van vroeger?
Dan ben je bij Hemels Zoet aan het juiste adres!

Ik houd graag rekening met je wensen of intoleranties. En ik bereid altijd vers!

Felici  (34) BB.jpg

Veerle
-
Felici

  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon

Fun en feest voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Een geboorte, verjaardag, communie / lentefeest. Dat vraagt om ballonnen en cadeautjes.

Voor een onvergetelijk moment.

176293700_200493778326699_89583656714289

Ilse
-
Voet & Suiker Atelier

  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon

Bij Voet & Suikeratelier draait alles rond jouw natuurlijke schoonheid.

Specialiteit suikerontharing -Gelaatsverzorgingen - Pedicure - Gellak - Pupa Make-up - Kids huidverzorging TOO fruit 

Lachen, gieren en brullen jouw kinderen het hele jaar door dankzij een leerkracht met een goed gevoel voor humor? Dan is deze totebag het perfecte geschenk. De juf of meester zal maar al te graag rondlopen op school met dit fanTAStische cadeau!

De culinaire meester of juf. Baseert jouw favoriete leraar of lerares zijn wiskundeproblemen op de afmetingen van chocoladerepen? Of zijn oefeningen Frans op teksten over gebakjes? Dan zal deze Hemels Zoete granola het perfecte cadeau zijn.

Mooi en verzorgd zijn ... Voor elke juf of meester die graag schone & propere handen wil. De geuren zijn op basis van jasmijn & peper.

THIS IS CLEAN: Een extra voedende ontsmettende handgel met 70% alcohol. Doodt de bacteriën maar verzorgt tegelijkertijd.
Bevat glycerine waardoor de handen niet uitdrogen. 

THIS IS SMOOTH: luxueuze handcrème “this is smooth.”. Een half pompje is voldoende om je handen te hydrateren en te beschermen.
Door de mix van actieve ingrediënten zien je handen er gezond, soepel en jeugdig uit. Een bijkomende troef: deze crème is ook extra verzorgend voor je nagelriemen.

Deze zijn Vegan - sulfaten vrij - parabenen vrij - made with ❤️ - voor alle huidtypes

Omdat de granola steeds vers wordt gemaakt, kun je deze cadeauset bestellen tot donderdag 24 juni. Bestelling kunnen afgehaald worden op zaterdag 26 en zondag 27 juni bij Felici, Hemels Zoet of Voet&Suiker Atelier. Geef dit zeker mee wanneer je jouw bestelling plaatst. Wij bezorgen je nadien nog een bevestigingsmail met meer info.

 

Woon je verder af en wil je graag jouw cadeauset laten verzenden? Hiervoor zorgen we heel graag. Houd er dan zeker rekening mee dat we jouw bestelling ten laatste vrijdag 18 juni om 12u ontvangen hebben. Dan gaan we aan de slag voor jou om te bakken en kunnen we jouw pakketje tijdig klaarmaken en verzenden. Je ontvangt hiervan een track&trace zodat je jouw pakketje mee kunt volgen.