In 3 stappen naar een stralende huid

Jouw stappenplan naar een stralende huid

Dit zijn ze: de verzorgingsproducten voor een stralende huid

0
Add a Title

1. Reinigen & lotion

Een goede reiniger is eigenlijk voor iedereen een must; het is de eerste stap naar een gezonde, mooie huid. Talg, dode huidcellen en vuil stapelen zich op in de loop van de dag. Door niet goed te reinigen, gaat je huid er dof en onregelmatig uitzien. 
Daarom aan te raden 's avonds het gelaat ook goed reinigen om make–up te verwijderen.
Zie reinigen als tandenpoetsen,  een belangrijke 2 dagelijkse routine.
Tip: reinigen kan je snel onder de douche doen.

Een lotion perfectioneert de reiniging en vernauwt de poriën. Maar vooral, verfrist en reinigt de huid aangenaam. De lotion maakt dat producten, die nadien gebruikt worden, beter zullen inwerken in de huid zoals scrub, masker, serum en dagcrème. 
Doe een weinig lotion op make–up doekje en verfris je gelaat en nek.

Wil je thuis aan het werk om de huid nog extra te doen stralen?

Met deze 2 toppers heb je bijna een volledige gelaatsverzorging.

2. Hydrateren en voeden

Onze huid voeden na de reiniging is de KEY voor een mooie, frisse huid. Gebruik daarom elke dag een rijk serum en dagcrème aangepast aan jouw huidtype. Een serum op basis van essentiële oliën, die dieper in de huid gaan werken, en maakt ook dat de dagcrème een betere werking heeft.

Gebruik van serum: enkele druppels.
Dagcrème niet klakkeloos smeren, breng aan met een mini-massage, zo wordt je bloedcirculatie gestimuleerd. Om rimpels te vermijden, masseer je best van neus naar oren.

3. Getinte dagcrème met zonnebescherming

Een getinte BB dagcrème zorgt ervoor dat je gezichtshuid wat kleur heeft. Het geeft geen dekking zoals een Foundation maar bevat ook SPF 20 factor. Je mag eerst je gewone dagcrème gebruiken en daarna je getinte BB cream.
Werk gerust af met een losse poeder voor meer kleur in je gelaat.

Spendeer je veel tijd buiten door te sporten, werken, vakantie,…? Of blijf je graag goed extra beschermd?
Investeer dan in een goede zonnecrème met hoge bescherming zodat de zonnefilters jouw huid beschermen Een crème met hoge zonnefactor. De zonnefilters beschermen de huid tegen UVA en UVB stralen en glycerine zorgt ervoor dat de huid soepel is en niet uitdroogt.