Ballonnen - Geboortegeschenken - Cadeautjes met naam

Over Felici

Wil je op de hoogte blijven?

Bedankt voor jouw interesse! Je ontving zonet een mailtje.

Ontvang een leuk welkomstcadeautje

en blijf op de hoogte van alle acties, nieuwe producten en evenementen.

Hoe het allemaal begon...

Wat begon als een hobby, is nu een online webshop. Omdat geboorte, huwelijk en andere feestjes steeds onvergetelijke momenten zijn in het leven die steeds een mooi aandenken vragen en je vooral gelukkig maken. Daarom de naam Felici, het Italiaans woord voor gelukkig.

Felici is een nieuwe webshop. Daarom zijn er een handvol leuke, originele en natuurlijke en/of milieuvriendelijke producten verkrijgbaar. Betalen kan cash bij afhalen/levering, via PayPal en online (bancontact, Mastercard, Visa,...) Een aantal pluspunten: geen opstartkosten of verborgen opmaakkosten, lage verzendkosten, gratis levering of verzending.

Ballonnen

Omdat ik ook belang hecht aan het milieu en de dieren, informeer ik u graag over het assortiment ballonnen.

De ballonnen, te koop bij Felici, zijn in tegenstelling tot de goedkopere merken, gemaakt van 100% pure natural biodegradable latex. Dit betekent dat de recycleertijd van de ballonnen even lang duurt als de recycleertijd van een eikenblad. De ballonnen zijn tevens volledig ISO en TUV goedgekeurd.

 

Latex ballonnen zijn niet van plastic gemaakt! De meest voorkomende misvatting is dat een latex ballon van plastic is. Dat is niet het geval. Er bestaan twee soorten ballonnen: latex ballonnen en folieballonnen. Een latex ballon wordt gemaakt van het sap van de rubberboom. Een latex ballon is dus 100 % biologisch afbreekbaar.

Latex ballonnen doden geen dieren! De media beweren dat dieren gedood worden door latex ballonnen. De Universiteit van Miami voerde twee studies uit die bewijzen dat latex ballonnen niet schadelijk zijn voor het milieu, noch dodelijk zijn voor dieren. In deze studies werden doelbewust stukken van latex ballonnen aan zeeschildpadden gevoerd. De opgegeten latex werd in alle gevallen ook weer door de schildpadden ontlast. Geen van de schildpadden stikte in de ballonnen.

Ik sloot mij ook aan bij de PEBA (Pro Environment Balloon Association) federatie. Ik verbind mij hierdoor om volgende zaken te respecteren:

  1. Geen ballonoplatingen

  2. Verantwoord gebruik en wegdoen van ballonnen

  3. Continu anderen inlichten waarom ballonoplatingen niet verantwoord zijn voor het milieu, mens en dier

Jouw mening telt!

Ik vind het heel belangrijk om te weten wat de bezoekers van mijn webshop vinden. Laat gerust weten wat jij leuk vindt aan de website of welke producten je leuk vindt of wat er bijvoorbeeld nog zou ontbreken.